Kanyarkövető LED fényszórók

Kanyar bevételekor a fényszóró fénysugara jobbra vagy balra mozdul a kanyarodás függvényében, a még jobb láthatóság érdekében.

Lökhárítóba épített hátsó ködlámpa

A stílusos és robusztus megjelenés mellett a hátsó ködlámpa kiváló láthatóságot biztosít kedvezőtlen látási viszonyok között.

LED ködfényszóró

A LED ködlámpák belső fényvisszaverő felülettel rendelkeznek, melyek jobb láthatóságot biztosítanak a nagyobb biztonság érdekében.

17" könnyűfém keréktárcsa

A tartós és könnyű keréktárcsa stílusos, egyedi megjelenést kölcsönöz a SUBARU XV-nek.

Tetősín

A tetősínre egyszerűen rögzítheti mindazt, ami fontos Önnek, legyen az síléc, kerékpár vagy szörfdeszka.

Elektromos mozgatású napfénytető

A tolható és billenthető üveg napfénytetőnek köszönhetően az utastér még világosabb, így biztosítva mindenkinek kellemes utazást.

Kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás

A kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógombos motorindítás rendszere révén Ön anélkül nyithatja az ajtókat és indíthatja el az autó motorját, hogy a kulcsot ki kellene vennie a zsebéből.

Elektronikus kézifék

Egy gombnyomással aktíválható a SUBARU XV rögzítőfékje, ami a nagyobb kényelem érdekében önműködően kiold, ha a vezető rálép a gázpedálra.

X-MODE lejtmenetvezérléssel

Az X-MODE rendszer szinte bármilyen úton kiemelkedő menetképességekkel ruházza fel a SUBARU XV-t, így Ön rossz minőségű utakon, csúszós szakaszokon vagy meredek emelkedőkön és lejtőkön is magabiztos könnyedséggel juthat át.

Kétzónás automata klímaberendezés

A hőmérsékletet egymástól függetlenül szabályozhatja a vezető és az utas oldalán a kétzónás klímaberendezésnek köszönhetően, egy mikroszkopikus szűrő pedig segít távol tartani a port az utastértől.

Óracsoport LCD kijelzővel

A legfontosabb információk egy pillantás alatt leolvashatók a könnyen áttekinthető, mindig jól olvasható műszerfalon. A műszercsoport közepén egy 4,2” LCD kijelző található, amelyet igényei szerint testre szabhat, így a kívánt információ mindig szem előtt lesz.

Tágas csomagtér

Az új SUBARU XV széles, majdnem négyszögletes csomagtere elegendő helyet biztosít, míg a nagy ajtónyílásnak köszönhetően a ki- és bepakolás is könnyű.

Hátsó kartámasz pohártartóval

A háttámlából lehajtható kartámasz révén a hátsó üléssor ugyanolyan kényelmet kínál, mint az első ülések.

Multifunkciós kijelző

Információra van szüksége? A pontos időtől kezdve a hőmérsékleten át, a szerviz esedékességére való figyelmeztetésig bezárólag, illetve a járműdinamikai vezérlőrendszer működéséig mindent leolvashat a kijelzőről. Továbbá követheti az üzemanyag-fogyasztás alakulását is.

Infotainment rendszer

Az érintőképernyő ugyanolyan praktikus megoldást kínál a zenék kiválasztására, mintha okostelefonja képernyőjén böngészne. Egyszerűen csak csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth® kapcsolattal vagy az USB-porton keresztül, és máris a központi érintőképernyőn válogathat zenetárából. A rendszer Apple CarPlay és Android Auto rendszerekkel is rendelkezik.

USB-csatlakozó és AUX-bemenet

Hozzon ki többet a zenéjéből. Csatlakoztassa iPod®-ját vagy egyéb mobil zenei eszközét az audioegység szériában beszerelt AUX vagy USB csatlakozójához, és zenéi a SUBARU XV saját hangrendszerén keresztül szólalnak meg.

SUBARU STARLINK

A SUBARU STARLINK rendszer olyan, mint egy beépített fedélzeti okostelefon: biztonságos hozzáférést nyújt az internetes rádiókhoz, az alkalmazásokhoz és egyéb tartalmakhoz.

Tolatókamera

Szűk parkolóhelyeken élvezze a SUBARU XV tolatókamerájának köszönhető kiváló manőverezési képességet. Ha hátramanetbe kapcsol, a tolatókamera képe automatikusan megjelenik a központi kijelzőn, valamint a parkolást segédvonalak is megkönnyítik. Egyes modelleken a tolatókamerát kiegészíti a hátrameneti automatikus fékezőrendszer (RAB), ami akadály észlelése esetén automatikusan működésbe hozza a fékeket.

Elülső kamera

A hűtőmaszkra szerelt kamera képe megjeleníthető a multifunkciós kijelzőn, ami kereszteződésekben, parkolóhelyről kiálláskor, vagy fal közelébe parkoláskor lehet hasznos.