Kanyarkövető fényszórók

Kanyarkövető fényszórók

A kanyarkövető fényszóró a jármű sebességének és a kormány állásának függvényében automatikusan jobbra vagy balra mozgatja a fényszóró fénysugarát. Ezzel a funkcióval éjszaka javul az útszakasz beláthatósága kanyarokban és kereszteződésekben.

18 colos alumínium keréktárcsák

18 colos alumínium keréktárcsák

A Levorghoz rendelhető 18 colos könnyűfém keréktárcsák nemcsak stílusosak, hanem jobb útfogást kínálnak, így az autó teljesítményét is javítják.

Elektromosan csúsztatható és billenthető üveg napfénytető

Elektromosan csúsztatható és billenthető üveg napfénytető

A manuális árnyékolóval kiegészített nagyméretű, hátracsúsztatható napfénytető tágas panorámát nyit minden utas számára, miközben friss levegővel tölti meg a kabint.

Dupla kipufogó-végződés

Dupla kipufogó-végződés

A feketére fényezett alsó rész két oldalán díszelgő kipufogó-végződések egyértelműen a Levorg sportos természetéről tanúskodnak.

LED hátsó lámpatest

LED hátsó lámpatest

Stílus és láthatóság: a Levorg hátsó lámpatestében LED technológiával működik a hátsó világítás, a féklámpa, a ködzárófény, az irányjelző és a tolatólámpa is.

Kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógombos motorindítás

Kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógombos motorindítás

Ha Önnél van a kulcs, akkor elég, ha megfogja a kilincset, és máris nyithatja az ajtót, a motor pedig gombnyomásra indul. Ha pedig mégsem lenne Önnél a kulcs, az ajtókat egy ötszámjegyű kóddal is kinyithatja.

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

A Távolsági fényszóró asszisztens egyszerre javítja a látási viszonyokat és a biztonságot: éjjel a Levorg fényszórója a forgalmi viszonyoktól függően automatikusan vált a tompított és a távolsági fény között.

Magasságában és mélységében állítható kormánykerék

Magasságában és mélységében állítható kormánykerék

A széles tartományban, magasságában és mélységében egyaránt mozgatható kormánykereket tökéletesen beállíthatja, így a vezetés még lenyűgözőbb élmény lesz.

Ülésfűtés

Ülésfűtés

A kifejezetten hideg napokon jól jön majd a vezetőülés és az első utasülés állítható fűtése.

USB elektromos csatlakozó (elöl-hátul)

USB elektromos csatlakozó (elöl-hátul)

Tartsa mindig teljesen feltöltve elektronikus készülékeit, hogy bármikor használhassa őket; erre szolgálnak az első és hátsó utasok számára egyaránt könnyen elérhető USB elektromos csatlakozók.

Hátsó kartámasz pohártartóval

Hátsó kartámasz pohártartóval

A háttámlából lehajtható kartámasz révén a hátsó üléssor ugyanolyan kényelmet kínál, mint az első ülések.

Tolatókamera rendszer

Tolatókamera rendszer

Hátramenetben praktikus segítséget nyújt a Tolatókamera rendszer, ami segédvonalakkal könnyíti meg a manőverezést, és megmutatja, mekkora szabad hely van az autó mögött.

D-alakú kormánykerék

D-alakú kormánykerék

A kormánykerék jelenti a legfontosabb összeköttetést az autóval, ezért ezt az elemet különös gonddal terveztük meg. A Levorg sportos, D-alakú volánja kellemes és stabil fogást biztosít, és magabiztos vezetési élményt nyújt.

Subaru Starlink

SUBARU STARLINK (*1)

A SUBARU STARLINK (*1) rendszer olyan, mint egy beépített fedélzeti okostelefon: biztonságos hozzáférést nyújt az internetes rádiókhoz, az alkalmazásokhoz és egyéb tartalmakhoz, amelyeket egy tablethez hasonló, 7 colos érintőképernyőn, a multifunkciós kormánykerék kapcsolóival vagy hangutasításokkal (*2) vezérelhet. Ha kedvenc zenéit szeretné hallgatni, az USB-porton vagy a szabványos AUX-bemeneten keresztül iPhone készülékét (*3), okostelefonját vagy egyéb hordozható zenelejátszóját is a rendszerhez csatlakoztathatja.

Multifunkciós kijelző

Multifunkciós kijelző

A képernyőt úgy helyeztük el, hogy könnyen leolvashassa, ám mégse zavarja Önt vezetés közben. A kijelzőn megjeleníthető számos információ révén mindig kapcsolatban maradhat autójával.

Érintőképernyős vezérlés

Érintőképernyős vezérlés

Az érintőképernyő ugyanolyan praktikus megoldást kínál a zenék kiválasztására, mintha okostelefonja képernyőjén böngészne. Egyszerűen csak csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth® (*4) kapcsolattal vagy az USB-porton keresztül, és máris a központi érintőképernyőn válogathat zenetárából.

Hangvezérlés

Hangvezérlés (*2)

Az ösztönösen használható Hangvezérlés (*2) megérti a szóbeli utasításokat, így vezetés közben is könnyedén kezelheti a navigációs rendszert, a telefonkihangosítót és az audiorendszert.

A kormánykeréken elhelyezett kezelőszervek

A kormánykeréken elhelyezett kezelőszervek

A kormánykeréken található kapcsolókkal kényelmesen, egyetlen ujjmozdulattal kezelheti az audiorendszert, a Bluetooth® (*4) telefonkihangosító rendszer pedig automatikusan összekapcsolódik okostelefonjával, így Ön mindig a forgalomra figyelhet.

*1 A biztonságos és körültekintő autózásért mindig a vezető felel. Kérjük, hogy vezetés közben ne használja az érintőképernyőt! Előfordulhat, hogy az Ön lakóhelyén a kommunikációs csomagokért használati díjat kell fizetni.
*2 A Hangvezérlés csak a megadott nyelvekkel kompatibilis, vagyis nem működik minden nyelven.
*3 Az Apple®, az iPhone® és az iPod® az Apple Inc. bejegyzett védjegye.
*4 A Bluetooth® a Bluetooth SIG, Inc. America bejegyzett védjegye.